Dave Grohl a cantat la lansarea documentarului Sound City


Dave Grohl a cantat pentru prima data sub numele Sound City Players, la lansarea documentarului sau la Sundance Film Festival.

Grohl a cantat alaturi de membrii trupei sale, Foo Fighters, iar pe parcursul prestatiei artistice s-au perindat pe scena mai multi artisti, precum Krist Novoselic, Pat Smear, Corey Taylor (Slipknot), Stevie Nicks (Fleetwood Mac), John Fogerty, Nate Mendel si Chris Shiflett (Creedence Clearwater Revival), Alain Johannes, Chris Goss, Brad Wilk (Rage Against The Machine).

Toti artistii invitati sa urce pe scena au inregistrat la cunoscutul studio Sound City si apar in documentarul lui Dave Grohl despre studioul din California.

Productia a avut premiera la Sundance Film Festival, desfasurat in Utah pe 19 ianuarie.

Acel studio a fost folosit de nume mari precum Metallica, Rage Against The Machine, Neil Young si chiar Nirvana, trupa in care Grohl a fost tobosar.

In trailerul oficial de mai jos ii puteti vedea pe Tom Petty, Mick Fleetwood, Butch Vig si Trent Reznor discutand despre renumitul studio. “Camera aceea suna cu adevarat incredibil”, spune Petty. “Basul suna mai bine, vocea umana suna mai bine”, a spus John Fogerty in documentar. “Neve-ul are o personalitate incredibila, poate prea multa personalitate”, a completat Butch Vig.

“Sound City este un film despre adevarul, talentul si integritatea rock and roll-ului. Ca si coridoarele intunecate ale studioului, el poate sa nu fie dragut… Dar este pe bune!”, a spus Grohl despre documentar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s