Ken Block se mai si rastoarna


Ken Block a ajuns la spital pentru verificări de rutină în urma unui accident suferit în Shakedown-ul Raliului Portugaliei, după ce s-a rostogolit spectaculos cu un Ford Fiesta RS WRC.

Cascadorul american Ken Block a fost protagonistul unui accident spectaculos suferit la scurt timp de la începerea Shakedown-ului programat în Raliul Portugaliei, a treia etapă a sezonului 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Pilotul echipei Monster World Rally Team s-a rostogolit de cinci ori la volanul unui Ford Fiesta RS WRC la aproximativ un kilometru şi jumătate după linia de start, iar maşina a s-a oprit pe plafon.

Deşi nu a suferit răni majore, Block a fost transportat la spitalul din localitatea portugheză Faro împreună cu copilotul său Alex Gelsomino pentru verificări de rutină, însă şansele ca echipajul să ia startul în prima probă specială sunt minime, în primul rând din cauza defecţiunilor tehnice ale maşinii. “Ken şi Alex au fost transportaţi la spitalul din Faro pentru verificări de rutină. Tot ce ştim este că s-au rostogolit, dar sunt în regulă”, a declarat un purtător de cuvânt al echipei Monster.

Sursa: rallybuzz.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s