No one @ Godot Cafe Teatru


In seara asta am vazut un spectacol genial, cu un subiect decupat din actualitatea imediata si tratat cu un umor foarte trendy,  NO ONE, la Godot Cafe Teatru, cu Alexandru Secareanu, Razvan Fodo, Adrain Stefan, Paul Dunca, care au fost super tari, am ras cu lacrimi cand faceau karaoke, a se retine replicile:

“O s-o ardem staruri” ; “Ce fac fetele, sunteti frati” si “N-as fi reusit fara ajutorul vostru. Muie”.

Piesa este scrisa si regizata de Carmen Vioreanu. E o piesa mai de „golaneala” cum spun unii, mai cu injuraturi, mai cu „ba” si cu „ma”, dar exprima realitatea de azi din planul muzical romanesc. Gasim si prietenie dar si superficialitate.

Dialogul scris de Carmen Vioreanu are un haz nebun, mai ales pentru ca respecta limbajul tipic al baietilor de cartier, naivitatea lor in gandire si entuziasmul chior care ii anima atunci cand sunt pusi pe fapte mari.

Spectacolul este povestea unor baieti romani care viseaza “sa o arda celebri” si, atunci cand un post de radio clandestin, de cartier, transmite obsedant anuntul ca o mare casa de discuri din Germania vrea sa lanseze o noua trupa pop/dance de baieti, cei patru – un black metal-ist, un manelist, un coregraf gay si un baiat de cartier, care “are oftica pe ei” dar care stie sa compuna – isi fac formatie dance.

Refrenul hitului pe care cei patru il scriu in entuziasmul celebritatii, “Ooooo” – compus, in realitate, de Adrian Stefan si Horatiu Iliescu si care marcheaza unul dintre momentele la care se rade cu lacrimi – suna asa: “Ooooo, iubirea mea pentru tine e misto,/ Ooooo, iubirea mea pentru tine sunt chiar io.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s