Spurs 102 – Suns 110


Phoenix “Los” Suns au învins pe San Antonio Spurs, scor 110-102, în Meciul 2 al semifinalei Conferinţei Vest. Astfel, scorul general al seriei ce se desfăşoară în sistemul cel mai bun din şapte meciuri devine 2-0 în favoarea echipei din Arizona.

Spurs au câştigat primul sfert cu scorul de 30-21 şi păreau suficient de motivaţi pentru a ‘fura’ avantajul terenului propriu într-o serie devenită deja clasică pentru playoff-ul Conferinţei Vest, dar replica lui Nash&co a venit imediat. Phoenix a înscris 30 de puncte în actul al doilea, iar la jumătatea confruntării scorul era egal, 51-51. În repriza secundă Suns au înscris 59 de puncte, majoritatea pe scheme ofensive simple sau ca urmare a unor aruncări de pe două picioare pentru a câştiga şi partida a doua la un scor aproape identic cu cel înregistrat în prima confruntare (atunci s-a terminat 111-102).

Amare Stoudamire a izbutit 23 puncte şi 11 recuperări pentru formaţia învingătoare, care a avut şase jucători cu peste 10 puncte marcate. Steve Nash a adăugat 19 puncte şi 6 pase decisive, iar Jason Richardson a terminat cu 19 puncte şi 5 recuperări.

De cealaltă parte s-a remarcat Tim Duncan, autor a 29 puncte şi 10 recuperări. Tony Parker a contribuit cu 20 puncte şi 7 pase decisive, Richard Jefferson cu 18 puncte şi 10 recuperări, în vreme ce Manu Ginobili a terminat cu 11 puncte şi 11 pase decisive.

Seria se mută în Texas, iar Meciul 3 este programat pentru vineri (07.05).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s