Katie Melua – The Flood


Pentru cei care nu stiau Katie Melua este o cantareata din Marea Britanie, de origine din Georgia care se bucura de un succes fulminant, cel putin in UK (la noi inca nu este foarte cunoscuta). La varsta de doar 19 ani si-a lansat primul ei album, “Call off the Search” ce a ajuns instant pe primele locuri in topuri si s-a vandut in 1.8 milioane de exemplare in doar primele 5 saptamani.

Cel de-al doilea material discografic al tinerei cantarete, “Piece by Piece” a aparut in 2005 si de atunci a primit discul de platina pentru vanzarile acestuia. In 2007 Katie Melua a lansat “Pictures” iar acum se pregateste pentru cel de-al patrulea album din cariera sa, numit “The House“.

Primul single de pe acesta se numeste “The Flood“, o piesa pur si simplu superba, in orice caz nu va asteptati la ceva comercial, ci la muzica adevarata care cu singuranta va va cuceri. Cat despre videoclip… am numai cuvinte de lauda, este un pic ciudat poate, dar felul in care a fost realizat il situeaza printre clipurile mele preferate si sper ca si voua va va placea la fel de mult.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s