Badea si Rematu’


Mircea Badea apare alături de tatăl său în două reclame pentru Toyota Auris şi pentru programul “Rabla”.

Cele două spoturi sunt aşa cum ne-a şi obişnuit Badea, pline de umor, replicile schimbate de vedeta TV cu tatăl său fiind savuroase: “Am ciuREMAT- o” sau “Cu cinci ani garanţie, prindem şi autostrada Transilvania”.

Mircea Badea este, intre altele, imaginea Toyota in Romania. O alegere bizara din partea japonezilor, dat fiind ca Badea ar fi mai usor de asociat cu tractoarele Roman decat cu o masina de oras. Cei de la Skoda au gasit o metoda ieftina pentru un spot de criza, care sa starneasca oarece valva fara sa plateasca vreo vedeta. E vorba de o serie de reclame in care apare un tanar care seamana izbitor cu analistul in maieu cracanat pe doua scaune. Pentru cei care i-au urmarit prestatia lui Badea vor recunoaste in spoturile Skoda si secventele de pregatire la sala pentru meciul cu Doroftei. Lipseste doar secventa in care Mircea Badea si-a rupt gatul tragand de fiare.

One response to “Badea si Rematu’

  1. Salut Salex,

    Tipul din reclama 2 la Skoda este din Zimnicea si il cheama Tibi…nush daca te interesa, dar am ramas surprins cand l-am vazut.

    Bafta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s