Cronica de film: Up in the Air


The slower we move the faster we die.

Cred că e cea mai decentă comedie văzută în ultimii ani, exact pe gustul meu. George Clooney e un actor deosebit de bun, who still got the looks. În acest film, joacă rolul unui om care mai mereu zboară din loc în loc, cu un servici care constă în concedierea unor funcţionari… ducând astfel o viaţă singuratică şi având o gândire cinică faţă de unele aspecte ale vieţii.

Viaţa lui iese din rutina zilnică, atunci când cunoaste femeia visurilor sale… care pare a i se potrivi perfect. Iar la servici, o tânără vine cu o nouă idee… care s-ar putea să reducă drumurile lui aeriene, la o simplă muncă de birou.

Ceea ce difera insa de alte pelicule este finalul. Chiar daca omul lasa garda jos pentru un moment faptul ca si-o ia in barba la modul serios (in relatia cu personajul Verai Farmiga), il impulsioneaza sa nu-si modifice modul de a gandi, cel care, cu vrute si nevrute, l-a modelat ca personalitate. Ce mai, un film foarte tare, pe care vi-l recomand din toata inima, mai ales daca sunteti dispusi la un rabat de la obisunitele curse cu adrenlina si efecte speciale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s