Mergeti la vot!!! Votati in alb!Gata! M-am decis! Am coaiele să o fac! Eu, cu votul meu, am puterea de a schimba ceva în ţara asta! Ca şi voi, după douăzeci de ani de politică m-am ales cu scîrba. De ce Băsescu vrea un al doilea mandat? Ce-mi oferă Crin? Nu pot vota cu un Prostănac de stînga ţinut în braţe de hrebenciuci! De ceilalţi ce să mai zic? Totuşi… există unul care îmi place. Nu, nu s-a înscris în cursa electorală. Dar el este acolo, chiar în acest moment se află în campanie.

Este singurul candidat, care îmi oferă două certitudini într-una singură: 1. va cîştiga alegerile din primul tur, astfel că votul şi banii mei nu se vor irosi; şi 2. că îşi va respecta promisiunile, punct cu punct, pe toată durata mandatului. Candidatul meu se numeşte Nimeni, Domnul Nimeni.

Domnul Nimeni este candidatul care rezolvă fără cel mai mic efort toate problemele mele, toate frămîntările mele, toată nemulţumirea şi furia pe care le-am acumulat în aceşti douăzeci de ani. Este a treia cale!

Votaţi-l pe Nimeni! Votaţi candidatul votului nul! Este candidatul meu, al tău, al celor care am tăcut cinci ani de zile, al celor conştienţi că votul nostru nu va schimba nimic, al celor răzvrătiţi împotriva unei clase politice care se iroseşte în scandaluri şi certuri! Ne-am săturat! Şi noi avem dreptul la un candidat! Nimeni Preşedinte!

Ca să închei, îi voi acorda, prin votul meu alb, toată încrederea Domnului Nimeni, singurul capabil să rezolve o problemă caracteristică societăţii româneşti în toată profunzimea ei, problema responsabilităţii, exprimată dealtfel şi în sloganul lui electoral: Nimeni nu e de vină!

6 responses to “Mergeti la vot!!! Votati in alb!

 1. Daca te-ai decis cu cine votezi, felicitari si succes. Daca aveai de gand sa stai acasa pentru ca n-ai cu cine, AL MEU ESTI! Eu sunt canditatul tau: Presedintele Vot Nul.

  CUM FACI SA VOTEZI CU MINE:
  iei la tine marker sau un pix si odata intrat in cabina, pe buletinul de vot scrii mare cat toata pagina “FUCK YOU ALL” apoi fie pui stampila in cel putin doua locuri fie o pui in afara oricarei casute a unui canditat, asa incat votul tau sa fie contorizat drept VOT NUL.

  CARE E ROSTUL:
  La alegerile euro-parlamentare ne-am “amuzat” urmarind pe toate televiziunile o stire conform careia un cetatean a scris pe buletinul de vot “I Love you, Eba”… pai sa-i “amuzam” si noi pe ei oferindu-le pe televiziuni o stire conform careia un milion de romanii au scris pe buletinul de vot “sa va f*t pe toti” si apoi si-au anulat voturile… ASTA E ROSTUL!

  Sa stii ca ai fost unul intre cei care care au ridicat cifra contestatarilor la una mai mare decat cea a alegatorilor viitorului presedinte indiferent care o fi sa fie el si sa stie si el ca exist si ca EXISTI… ASTA E ROSTUL!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s