AFI Palace Cotroceni


In sfarsit, mult asteptatul mall isi va deschide portile saptamana aceasta, mai exact joi 29 Octombrie. Mall-ul se anunta a fi unul din cele mai tari din Europa, si dupa cum bine stiti va fi dotat si cu 20 de sali de cinema IMAX.

Din cate am auzit, o sa fie ceva de vis. Pentru a ne distra vom avea o gama larga de posibilitati. Mall-ul va avea o pista de carting, va avea un patinoar artificial precum Liberty Center, insa mult mai mare, si tot aici vom avea sansa sa ne duelam intr-un razboi cu lasere.

Ca toate celelalte centre comerciale care se respecta, bineinteles ca nu vor lipsi salile de biliard si snooker, cat si pistele de bowling. Iar in cazul in care cei mai in varsta, sau chiar si cei mai mici vor obosi, vor avea oportunitatea sa se plimbe cu un trenulet electric de la o locatie la alta.

In luna noiembrie vor fi si cateva evenimente, unde intrarea va fi libera pentru toti. Mai multe puteti citi si voi aici. Singura chestie rea care imi trece prin minte, ar fi haosul care se va crea, pentru ca stim si noi cum sta treaba in Romania.

Am sa fiu si eu pe acolo in special pentru carting, IMAX, si laser tag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s