Moove.ro: SMS-uri gratuite


Webaplicaţiile pentru SMS-uri gratuite… vin şi pleacă… Web2SMS.ro este stabil probabil tocmai pentru că e un serviciu plătit. Cele gratuite apar, merg o vreme, apoi dispar în ceaţă. Moove.ro s-ar putea să aibă o altă soartă, dar fiind că ţinteşte şi spre un plan comercial, pe lângă cel gratuit. Pentru moment doar cel din urmă e funcţional. Iar din testele mele chiar e funcţional (îl folosesc doar de vreo două zile şi am trimis maxim 3-4 SMS-uri). Aşteptăm în comentarii experienţa Dvs. Situl nu obligă la înregistrare, dar cred că fără cont poţi trimite maxim 3 SMS-uri pe zi. Cu cont poţi trimite… oricâte (???).

Moove.ro

Evident, în coada mesajului SMS va apare adresa sitului, adică http://www.moove.ro. Un preţ nu foarte mare (dacă numele sitului era http://www.trimite-sms-uri-gratuite-acum-de-aici.ro atunci era dramă). Cu un cont poţi să îţi notezi numerele de telefoane folosite mai des într-o agendă. Din păcate SMS-urile le vei putea trimite tot unul câte unul. Doar modul Business Mooves va permite SMS bulk (şi trimitere programată). Ceea ce nu îmi place este că situl nu are absolut nimic ce s-ar încadra la termeni şi condiţii de utilizare. Vorbim însă de un beta aşa că trebuie să fim înţelegători. Personal m-aş bucura să aibă succes şi să reziste şi cu planul free, pentru că eu unul nu m-am obişnuit să scriu mesaje de pe mobil… prefer tastatura…

7 responses to “Moove.ro: SMS-uri gratuite

  1. Salutari celor care ofera ceva oamenilor. Am testat si eu si merge perfect pana acum. Am trimis vreo 5 -6 sms-uri. Bafta in continuare si la mai mult!

  2. da e ok serviciul

    vodafone : merge instant mesajele nu se pierd totul e ok
    Orange si Cosmote : mai repede o sa vina al doilea potop decat mesajele in aceste retele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s