Sport Arena Streetball 2009 la final


Toamna, la Sport Arena Streetball, se numara campionii. Iar acesti campioni reprezinta motivul pentru care nu ne vom opri aici. Vom continua sa “producem” jucatori de baschet an de an, pana cand vom reusi sa schimbam atitudinea generala fata de sport a celor din jurul nostru. Ne dorim ca viata sanatoasa si practicarea unui sport sa devina normalitate, si ne dorim ca fair-play-ul si spiritul competitiv de pe teren sa devina reguli si in viata de zi cu zi.

Sport Arena Streetball 2009 şi-a aflat campionii!

A mai trecut o vară în care fenomenul de streetball ne-a adunat pe toţi în Politehnică. Sport Arena Streetball a însemnat provocare, distracţie, competiţie, premii, surprize, muzică şi voie bună, fair-play… Pe terenurile Sport Arena au venit nume mari din baschetul românesc, vedete ale streetballului internaţional, politicieni, artişti sau oameni de televiziune. Şi toţi s-au simţit conectaţi la ceea ce se întâmplă în Politehnică.

“Masterul” a reprezentat finalul unei ediţii în care progresele s-au făcut vizibile prin numărul mare de echipe şi spectatori, nivelul jocului, organizarea primului “European Dunk Contest” şi faptul că foarte mulţi streetballeri au devenit între timp jucători profesionişti. Aşa cum spunem în fiecare an, nu vă putem promite decât că ediţia 2009 a fost mai slabă decât cea care va avea loc în 2010!

Kenny Dobbs şi Troy McCray au impresionat

În lipsa francezului Guy Dupuy, cei doi americani de la “Team Flight Brothers” au făcut spectacol. Dobbs a reuşit să câştige trofeul înmânat de Kevin Burleson, fost jucător în NBA, la Charlotte Bobcats. El i-a impresionat pe cei trei membri ai juriului, Bogdan Popescu (Steaua Bucureşti), Rashard Griffith (CSU Asesoft) şi Dan Rogojan, promoter-ul fenomenului slam-dunk-ului din România.

CSU Asesoft şi Steaua Turabo Bucureşti s-au duelat la streetball

Campioana ultimilor şase ani din baschetul românesc a venit la Sport Arena Streetball by Aspirin Cardio cu întreaga echipă, antrenori şi baschetbalişti. Chiar dacă nu toţi jucătorii au evoluat, câţiva fiind menajaţi, spectacolul a fost unul reuşit. De partea cealaltă, Steaua Turabo Bucureşti şi-a prezentat la rândul ei vedetele, Virgil Stănescu, Bogdan Popescu şi Adrian Voinescu fiind participanţi obişnuiţi în Politehnică. S-au remarcat prin faze şi dunkuri spectaculoase Dani Popescu, Adrian Guţoaia, Ronald Timus şi Brice Kabengele, iar la final toţi jucătorii au primit aplauze călduroase din partea publicului.

Flash
– Arvydas Cepulis (CSU Asesoft), cel mai bun “lunetist” din Divizia A, a concurat la concursul de 3 puncte dar s-a mulţumit să iasă la egalitate cu ceilalţi concurenţi.
– Adrian Voinescu şi-a trimis în joc şi băiatul! Radu Voinescu a devenit astfel cel mai tânăr jucător care marchează împotriva Asesoftului. De partea cealaltă, Alexia Căruţaşu s-a mulţumit să-i facă galerie tatălui ei, Virgil, încurajându-l pe căpitanul lui CSU prin dansurile învăţate de la majoretele echipei.

One response to “Sport Arena Streetball 2009 la final

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s