BCR Open Romania 2009


Dupa cum bine stiti, sunt innebunit dupa tenis deci va astept la BCR Open Romania 2009 intre 19 -27 septembrie. See u there!!!

O sa va spun si cateva date pentru cei care nu sunt la curent cu turneul de la noi:

Tabloul principal al celei de-a 17-a editii a turneului de tenis BCR Open Romania, este oficial. Capul de serie este jucatorul rus Igor Andreev, numarul 28 mondial alaturi de care vor mai participa: Nicolas Almagro din Spania, numarul 35 mondial si argentinianul Monaco Juan, numarul 42 in clasamentul ATP, Florrent Serra si Andreas Seppi.

Romanii prezenti sunt Victor Hanescu, numarul 32 mondial, Victor Crivoi, aflat in prezent in cea mai buna pozitie ATP din intreaga sa cariera si Andrei Pavel. Pentru Andrei Pavel, acesta va fi ultimul turneu ca profesionist, el anuntand inca de anul trecut ca isi va incheia cariera dupa BCR Open Romania 2009.

Acces Liber 21-24 septembrie

Copiii pana in 10 ani, insotiti de un adult posesor al unui bilet valabil au intrarea gratuita. Copiii pana in 5 ani insotiti de un adult posesor al unui bilet de intrare valabil au accesul gratuit pe toata perioada turneului.Copiii pana in 14 ani, legitimati la un club de tenis si insotiti de antrenor sau de un adult posesor al unui bilet valabil de intrare, au accesul gratuit.

Studentii/elevii care se prezinta la poarta din Dr. Lister cu carnetul de student/elev au intrarea gratuita (in limita a 500 de studenti/elevi pe zi).

Pensionarii care se prezinta la poarta din Dr. Lister cu talonul de pensie si un buletin de identitate au intrarea gratuita (in limita a 500 de pensionari pe zi).

Demonstrativ de exceptie la BCR Open Romania 2009

Organizatorii turneului BCR Open România 2009 au anunţat că joi, 24 septembrie, la Arenele BNR, iubitorii tenisului pot asista la un meci-spectacol susţinut de vedete ale tenisului mondial.

Yannick Noah şi Mansour Bahrami îî vor înfrunta pe Ilie Năstase şi Andrei Pavel într-un super meci demonstrativ, “Tennis Fun Energy”, desfăşurat sub sloganul “4 stele pline de energie”.

Program

Meciuri simplu si dublu 21-25 septembrie – ora de start 12:00.
Semifinale simplu si finala dublu: Sambata 26 septembrie – ora de start 13:00.
Finala simplu si ceremonia de premiere: Duminica 27 septembrie – ora de start 13:00.

Bilete

21-23 septembrie – 10 lei
24-25 septembrie – 30 lei
26-27 septembrie – 50 lei

24 septembrie – meci demonstrativ Yannick Noah si Mansour Bahrami vs Ilie Nastase si Andrei Pavel
26 septembrie – meci de retragere al lui Andrei Pavel cu Goran Ivanisevic

sursa: bcropenromania.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s