Online Business Forum 2009


Am aflat de la Claudiu ca pe 22 septembrie si pe 29 urmeaza sa aiba loc la Brasov respectiv Pitesti un eveniment dedicat utilizării instrumentelor online în afaceri.

2009 este anul în care demarează acest eveniment ce se doreşte a fi doar primul pas al unei serii de conferinţe pe termen lung, Astfel, primele două conferinţe vor avea loc în oraşele Braşov şi Piteşti. Detalii despre eveniment, precum şi modalităţile de înscriere, sunt disponibile pe site-ul obf.ro. Important este că, dacă eşti antreprenor sau manager de IMM şi vrei să afli cum poate ajuta Internetul afacerea ta, nu trebuie să ratezi această conferinţă!

Scopul seriei de conferinţe Online Business Forum este acela de a sprijini întreprinderile mici şi mijlocii, mai ales în contextul economic actual, prin atragerea atenţiei asupra beneficiilor deosebite ale utilizării Internetului şi instrumentelor online în general în dezvoltarea afacerilor.

Evenimentul va prezenta, în prima parte, oportunităţile şi resursele ce pot fi accesate de întreprinzatori şi modul în care se poate profita de acestea cu aplicabilitate imediată. A doua parte ne propunem să fie practică şi să se axeze pe modalitatea de integrare a Internetului şi instrumentelor online de afaceri în strategia de dezvoltare generală, ca modalitate de dezvoltare sustenabilă.

De ce să participi?
– este un eveniment gratuit (chiar dacă accesul se face pe bază de formular de înregistrare şi invitaţie nominală), prin urmare orice motiv pecuniar este eliminat;
– este croit pe studii de caz din zona de IMM şi nu corporate, astfel încât participanţii vor înţelege mai bine mecanismele prin care se mişcă afacerile pe Internet;
– aducem specialişti de top pentru a beneficia de cunoştintele lor, oameni cu o vastă experienţă în lumea afacerilor prin intermediul Internetului;
– vei afla concret beneficiile pe care le poţi avea utilizând instrumente online în afaceri şi le vei putea măsura în consecinţă.

Sursa: obf.ro

Later edit: Asculta aici spotul radio

One response to “Online Business Forum 2009

  1. Pingback: Online Business Forum 2009 Brasov « Simon Says·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s