Serena Williams ameninta arbitrii


Semifinala cu nervii intinsi la maxim pentru Serena Williams. Condusa cu 6-4, 6-5 si doua puncte de meci pentru Kim Clijsters, americanca a rabufnit la o decizie a arbitrului de linie si a pierdut meciul dupa o penalitate de un punct pentru comportament nesportiv.

La sfarsitul primului set, Williams a primit un avertisment pentru violarea codului, dupa ce si-a izbit racheta de sol. Presiunea jocului s-a intensificat si Serena a agresat verbal arbitrul de linie intr-un moment crucial al partidei. Arbitrul de tusa a dat greseala de picior la Williams, dar detinatoarea titlului US Open 2008 s-a indreptat furioasa catre arbitrul de linie si a primit un punct de penalitate.

“Nu-mi mai amintesc, a fost intr-un moment crucial. Nu m-am gandit ca voi lua o penalizare de un punct. Pur si simplu nu m-am gandit”, a declarat Serena Williams la finalul partidei.

Arbitrul de linie s-a dus sa reclame amenintarile jucatoarei la arbitrul de scaun, moment in care Williams a tipat: “Fii serioasa, nu am spus ca te voi omori!” Arbitrul US Open Brian Eearley si observatoarea de Grand Slam Donna Kelso au intrat pe teren, iar meciul s-a terminat cu victoria demna de laudat a lui Kim Clijsters (6-4, 7-5), care participa la acest turneu gratie unui wild card. Clijsters o va intalni in finala de duminica pe o alta surpriza a turneului. Caroline Wozniacki a invins-o pe belgianca Yanina Wickmayer, scor 6-3 6-3.

Rezultatele înregistrate în semifinalele feminine ale US Open:

Kim Clijsters (Belgia) – Serena Williams (SUA, 2) 6-4, 7-5

Caroline Wozniacki (Damerca, 9) – Yanina Wickmayer (Belgia) 6-3, 6-3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s