Renault neaga plecarea lui Alonso


Pilotul spaniol al echipei Renault, Fernando Alonso, a negat că s-a înţeles cu Ferrari şi va evolua din sezonul viitor la echipa italiană.

El va fi pilotul Renault şi anul viitor“, a spus vineri, directorul executiv al Renault, Carlos Ghosn, pentru un post radio.

Presa din Spania şi Italia a scris în ultimele zile că Alonso va ajunge din următorul sezon la Ferrari, unde îl va înlocui pe finlandezul Kimi Raikkonen. Reprezentanţii Ferrari au spus că ştirile sunt doar speculaţii, de aceeaşi părere fiind şi Alonso. Sunt zvonuri. Acelaşi lucru s-a întâmplat în ultimii patru sau cinci ani. Suntem de-abia la începutul lunii iulie şi este timp să vorbim după vară. Eu sunt foarte fericit la Renault şi cred că în a doua parte a sezonului mă voi descurca mai bine. Rămâne de văzut cum va evolua şi monopostul şi ce putem face pentru sezonul viitor. Momentan nu mă grăbesc“, a spus Alonso.

Altfel, organizatorii Marelui Premiu al Australiei au anunţat vineri că vor renunţa să organizeze cursa în cazul în care marile echipe se vor retrage din campionat, informează AFP. “Încercaţi să vă imaginaţi că Roger Federer şi celelalte mari nume absentează de la Open Australia. Este acelaşi lucru şi în Formula 1, vedetele vând bilete“, a spus directorul circuitului, Ron Walker, după ce între FOTA şi FIA a apărut un nou conflict.

Sursa: crash.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s