Shawn Marion a semnat cu Dallas Mavericks


Marion va primi de la Dallas un contract pe cinci sezoane valorând 40 de milioane de dolari, texanii fiind nevoiţi să renunţe la Jerry Stackhouse, care a ajuns în Memphis. Transferul era pregătit de mai mult timp, însă Dallas şi Toronto aveau nevoie de o a treia echipă pentru a prelua salariul lui Stakchouse. Raptors îşi doreşte o relaxare a bugetului pentru salarii, în condiţiile în care vor să-l achiziţioneze pe Hedo Turkoglu, aflat la final de contract cu Orlando Magic. Cei din Toronto se vor alege cu o recompensă financiară în urma acestui transfer, care se va situa în jurul a 3 milioane de dolari, suma maximă admisă pentru a putea fi folosită în cadrul tranferurilor de jucători.

Marion, 31 de ani, a avut în sezonul trecut medii de 12,9 puncte şi 8,5 recuperări pe meci, evoluând atât pentru Miami Heat cât şi pentru Toronto Raptors. De-a lungul carierei Shawn Marion a mai evoluat la Phoenix Suns, timp de nouă sezoane, fiind unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei din Arizona.

Astfel Dallas îşi adaugă o extremă valoroasă şi experimentată care îl va putea ajuta pe superstarul echipei, Dirk Nowitzki atât în lupta sub panouri cât şi la semicerc. Dallas i-au reînnoit recent contractul conducătorului de joc veteran Jason Kidd.

Sursa: halfcourt.info

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s