Vince Carter, la Orlando Magic


Finalista sezonului 2008-2009 a NBA, Orlando Magic, a obtinut semnatura jucatorului Vince Carter de la New Jersey Nets, impreuna cu Ryan Anderson. Nets a primit in schimb pe conducatorul de joc Rafer Alston, shooter-ul Courtney Lee si pe PF Tony Battie.

Echipa Orlando Magic, care a pierdut finala in fata echipei Los Angeles Lakers, transfera un scorer la finalul carierei si un tanar jucator, renuntand, asa cum era de asteptat, la Rafer Alston. Este o surpriza ca au renuntat la tanarul Courtney Lee, un jucator care s-a remarcat in meciurile din Playoffs.

Nascut la Daytona Beach in urma cu 32 ani, Vince Carter a evoluat pentru doua echipe in zece ani de activitate, Toronto Raptors (1998-2004) si New Jersey Nets (2004-2009) sia participat de opt ori in All Star Game.

“Fiecare jucator viseaza la o sansa ca aceasta, ca macar o data in viata sa joace pentru campionat. Pentru mine este un vis devenit realitate. Acum am sansa sa castig un titlu NBA”, a declarat Vince Carter, baschetbalist care a jucat 777 meciuri in NBA, avand o medie de 23.5 puncte.


Vince Carter – Top 10 Amazing Moves

Vince Carter – Top 10 Dunks

2000 All-Star Slam Dunk Contest

Vince Carter – Top 10 Plays 2009

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s