Kaka la Real Madrid pentru 65 de milioane de euro


Presa din Spania scrie că Real Madrid îl va transfera în zilele următoare pe fotbalistul brazilian Kaka, iar preşedintele clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a recunoscut că nu îl mai poate ţine pe acesta la echipă.

“Nu ştiu dacă mai putem să-l ţinem pe Kaka la Milan pentru că i se oferă foarte mulţi bani”, a spus Berlusconi, după ce vicepreşedintele Adriano Galliani a recunoscut că formaţia se confruntă cu unele probleme financiare.

Gruparea italiană a remis şi un comunicat de presă în care susţine că Galliani a fost la Madrid fiind invitat cu ocazia alegerii în funcţia de preşedinte a lui Florentino Perez, nu pentru a negocia transferul lui Kaka.

Presa din Spania scrie că brazilianul Kaka va fi prezentat oficial săptămâna viitoare şi suma de transfer a acestuia este de cel puţin 65 de milioane de euro. Brazilianul a fost aproape în luna ianuarie a acestui an să fie achiziţionat de formaţia engleză Manchester City, care era dispusă să ofere în schimbul lui suma de 100 de milioane de euro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s