Seinfeld 9 sezoane gratis


Puteti vedea absolut toate episoadele urmand unul din linkurile de mai jos, fiecare sezon avand mai multe episoade tocmai bune de vizionat in timpul liber:

Calitatea imaginii este foarte buna. O singura problema totusi.. pentru a lasa server-ul liber astfel incat sa poata avea acces si altii la clipuri nu va puteti uita mai mult de 72 de minute incontinuu fara sa faceti o pauza de 50 de minute. Se poate sari usor peste asta daca aveti ip dinamic de la RDS de exemplu.. Doar dati Disconnect si Reconnect la conexiunea de internet si va puteti uita toata ziua incontinuu.

Seinfeld este un sitcom american, creat de Larry David şi Jerry Seinfeld (care, în plus, joacă rolul principal). Episodul pilot al serialulul a fost transmis în 5 iulie 1989, serialul propriu-zis debutând în mai 1990. Deşi n-a avut succes imediat, popularitatea sa a crescut cu timpul, încetul cu încetul. În 1992 – 1993, în sezonul al 4-lea, s-a aflat pentru prima dată în topul 25 al serialelor după audienţă, pentru ca în sezonul 1994 – 1995 să ajungă pe locul întâi. Când ultimul episod al serialului a fost transmis pe 14 martie 1998, a fost vizionat de 76 milioane de telespectatori.

Seinfeld este cunoscut ca “serialul despre nimic”, dar de fapt, foarte multe s-au întâmplat în serialul acesta plin de fantezie, care a îndrăznit să încalce numeroase tabuuri. Spre exemplu, într-un episod foarte faimos, cele 4 personaje principale au avut o competiţie între ei care consta în abţinerea de a se masturba pentru cât mai mult timp. Serialul este lipsit atât de elementele sentimentale cât şi de intenţiile moralizatoare de obicei prezente în serialele americane.

Personajele: Jerry Seinfeld are rolului unei comic de treizeci şi ceva de ani, care are 3 prieteni apropiaţi: George (Jason Alexander), un individ complexat şi adesea mincinos, vecinul excentric Kramer (Michael Richards) şi fosta sa prietenă Elaine (Julia Luis-Dreyfus). Printe alţii, vecinul lui Kramer, Newman, părinţii lui Jerry şi părinţii lui George apar în multe din episodele serialului.

*De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s