LA Lakers s-au calificat in finala NBA


Baschetbalistii de la LA Lakers s-au calificat in finala NBA pentru a doua oara consecutiv, dupa ce i-au invins pe cei de la Denver Nuggets, scor 119-92, castigand finala Conferintei de Vest cu 4-2. Kobe Bryant a fost din nou la inaltime, reusind 35 de puncte, 6 recuperari si 10 pase decisive. “Nimeni din baschet nu l-ar fi putut opri. Cred ca si Iisus ar fi avut probleme in fata lui”, a declarat antrenorul celor de la Denver, George Karl, referindu-se la Bryant.

“A fost mult mai greu decat anul trecut. A fost o provocare psihica pentru noi. Dar am castigat mai multa experienta. Am trecut printr-un roller coaster de emotii”, a declarat Bryant.

Lakers au jucat, probabil, cel mai bun meci al lor din Playoffs, stralucind in aparare. Ei au limitat patrunderile lui Anthony si Billups si i-au fortat sa arunce din afara semicercului. Dar doar JR Smith a stralucit din down town, el reusind 4 din cele 9 incercari de 3 puncte.

Los Angeles Lakers: Bryant 35p 10ast, Gasol 20 p 10 reb, Odom 20p 8reb, Ariza 17p.
Denver Nuggets: Anthony 25p, JR Smith 24p, Billups 10p 9 ast, Martin 13p.

Los Angeles Lakers a ajuns in finala NBA pentru a 30-a oara. Ei vor juca cu invingatoarea Conferinta de Est. In finala estica, scorul dupa 5 meciuri este 3-2 in favoarea echipei Orlando Magic. In actualul sezon, Lakers au castigat in fata celor de la Cleveland cu 2-0 si au pierdut cu acelasi scor in fata celor de la Orlando.

Rezumatul partidei LA Lakers @ Denver Nuggets 119-92:

Top 10 LA Lakers Playoff Highlights:

Imnamarea trofeului Conferintei de Vest:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s