Clientii Dolce au acces la canalul Boom Sport One


Incepand din 15 mai 2009, Romtelecom Dolce le ofera clientilor sai, in premiera, fotbal de cea mai inalta calitate, ca urmare a acordului comercial incheiat intre Romtelecom si DTH Television Grup.

Clientii Dolce vor beneficia gratuit de canalul Boom Sport One pentru o perioada de maximum 2 luni, dupa care acesta va fi disponibil pe baza de abonament. Astfel, clientii Dolce se vor bucura, suplimentar, de pana la 10 meciuri de fotbal live, pe saptamana, pe langa cele deja oferite prin actuala oferta Dolce.

Boom Sport One, canal detinut de Boom, difuzeaza live si in exclusivitate meciurile din campionatele de fotbal ale Italiei, Serie A si Spaniei, Primera Division, Preliminariile din America de Sud pentru Cupa Mondiala FIFA din 2010, si incepand din luna august, Liga Campionilor.

“Prin acest parteneriat comercial, le oferim clientilor nostri posibilitatea de a avea acces la mai mult continut de calitate, continuand strategia de a ne rasplati clientii cu pachete suplimentare. Acesta este inca un pas pe care il facem pentru a le oferi clientilor nostri fotbal de cea mai buna calitate, precum si alte evenimente sportive de anvergura”, a declarat Joerg Zeddies, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Romtelecom.

“Canalul Boom Sport One este un produs matur si bine definit care s-a impus rapid drept un brand sportiv atractiv pe piata romaneasca de profil. Analizand configuratia actuala a retransmisiilor sportive, putem spune ca Boom Sport One este cu siguranta un canal care isi respecta in mod constant si cu succes promisiunea de a oferi clientilor continut relevant si de calitate”, a declarat Amit Levin, Director Executiv DTH Television Grup.

Dolce, unul dintre cele mai tinere branduri din portofoliul Romtelecom, a reusit sa convinga rapid publicul, prin cel mai bun raport calitate-pret, inregistrand una dintre cele mai ridicate rate de crestere din Europa pentru servicii similare si raportand aproape trei sferturi de milion de clientii, la sfarsitul primului trimestru al lui 2009. Nivelul de satisfactie a clientilor Dolce este printre cele mai ridicate din Europa, in ceea ce priveste calitatea serviciilor si reactia pozitiva fata de brand.

Boom este un brand premium care ofera continut TV de inalta calitate. Chiar si pe o piata extrem de dinamica, familia de canale exclusive Boom continua sa ofere clientilor sai programe atractive si variate. Fie ca este vorba despre filme, animatie, muzica sau sport, Boom are o pozitie unica in Romania prin cele 8 canale proprii din portofoliul sau.

Sursa: boomextra.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s